top of page

MSP GROWBIZ

photo1654138499.jpeg

Setinggi penghargaan kepada FAMILLION (MSP) kerana menjadi diantara 50 syarikat di dalam Malaysia yg terpilih utk bersama program keusahawanan (GROWBIZ).

DIKUASAI OLEH :

photo1654138523.jpeg

SME CORP MALAYSIA

photo1654139336.jpg

ENTREPRENEUR CULTURE INCORPORATED

msp bersama ppim

LOGO 2 PNG.png
Persatuan-Pengguna-Islam-Malaysia.png

Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM) telah ditubuhkan pada Jun 1997

bertujuan untuk menjaga dan membela hak dan mengembalikan maruah para pengguna Islam, melalui perlaksanaan aktiviti-aktiviti yang proaktif dan berstrategi.

 

PPIM:Perjuangan Bersama Demi Pengguna!

MSP : PERJUANGAN BERSAMA DEMI MENAMBAH NILAI HIDUP INSAN SELURUH DUNIA!

MSP MENDAPAT SOKONGAN PENUH 100% DARI PPIM.

msp bersamA DEALERS

Pihak MSP kini telah bekerjasama dengan sebuah syarikat pengedar bertaraf global. Dengan adanya kerjasama ini, pihak MSP dapat membuka lagi pasaran kereta - kereta antarabangsa melalui pinjaman bank ini secara meluas melalui program Smart Loan. Selain itu juga, kereta yang turut ditawarkan mempunyai kualiti yang baik serta jaminan harga yang berpatutan. Pihak MSP juga yakin, dengan program Smart Loan ini, kami dapat membantu seramai yang mungkin untuk memiliki kereta secara mudah dan selamat. Kerjasama ini akan menambah lagi  peluang kepada seluruh warga MSP sekaligus membantu semua pelanggan mendapat manfaat di MSP.

msp bersamA s.m.e corp

SME Corp. Malaysia telah melaksanakan Program GrowBiz menerusi Rakan Pelaksana yang dilantik iaitu Entrepreneur Culture Incorporated Sdn. Bhd. (ECI). Program ini dijalankan menerusi pendekatan hand holding untuk membimbing dan memberi panduan kepada 50 peserta dalam kalangan perusahaan yang terpilih dari seluruh negara bertujuan menaiktaraf perniagaan mereka  meningkatkan kecekapan dan produktiviti syarikat.

Bersempena pelaksanaan sesi latihan Modul 9 dan Modul 10 program ini, Sesi Ramah Mesra bersama Peserta Program GrowBiz telah dianjurkan pada 30 Ogos 2022 di Ehsan Sea View Hotel, Port Dickson, Negeri Sembilan. YBrs. Encik Rizal bin Nainy, Ketua Pegawai Eksekutif SME Corp. Malaysia telah meluangkan masa untuk beramah mesra serta berinteraksi dengan para peserta yang berkongsi pandangan dan memberi maklumbalas berkenaan impak Program GrowBiz kepada perniagaan, selain perjalanan mereka dalam mengharungi Program GrowBiz selama 10 bulan semenjak dilancarkan pada 29 Oktober 2021. Sesi ini telah dikendalikan oleh Coach Wan Arjunawan bin Wan Halim, Ketua Pegawai Eksekutif, ECI

#smecorpmalaysia #rakanpks #kuskopmalaysia #bangsausahawan #keluargaMalaysia #growbiz

sme.png
bottom of page