top of page
logo 1-Recovered.png

MY SMART PLAN

MSP adalah program dalam syarikat Famillion Sdn Bhd yang telah ditubuhkan sejak tahun 2018.

perkenalan.jpg

PENGASAS SYARIKAT

boss.jpg

BELIAU ADALAH PENGASAS SYARIKAT FAMILION, NAMA BELIAU MAIRUL AKMAL (BOSS AKMAL). BELIAU ADALAH SEORANG LEPASAN MULTIMEDIA UNIVERSITI (MMU) DALAM JURUSAN IJAZAH KEUSAHAWANAN DAN MULTIMEDIA PADA TAHUN 2009. BELIAU TELAH MENJALANKAN SYARIKAT FAMILLION  SELAMA 10 TAHUN (SSM 1366191-D) DI DALAM PELBAGAI INDUSTRI IAITU INDUSTRI HARTANAH, PERBANKAN, PELABURAN, PEMASARAN DAN PELBAGAI LAGI, DAN SEKARANG MENJALANKAN INDUSTRI AUTOMOBIL DAN MODAL INSAN DI GLENMARIE SHAH ALAM, SELANGOR.

KEJAYAAN BELIAU

8.jpg

BELIAU SEBELUM INI MENGALAMI MASALAH NAMA DENGAN BANK, SERTA TIADA WANG PENDAHULUAN, TETAPI BELIAU TELAH BERJAYA MEMILIKI KERETA BMW 735 Li (7 SERIES) DAN BERJAYA TUKAR MILIK (CASH) DALAM MASA 6 BULAN SAHAJA!! 

 

BELIAU MENCIPTA SATU PROGRAM IAITU MSP (MY SMART PLAN)  UNTUK MEMBANTU MEREKA YANG BERMASALAH UNTUK MEMILIKI KERETA DARI SEGI PINJAMAN DAN MENAWARKAN PEMILIKAN KERETA SECARA BIJAK DAN PANTAS SERTA MEMBERI PELUANG KERJAYA.  

 

BELIAU TELAH MEMBANTU BERIBU PELANGGAN YANG BERMASALAH UNTUK MEMBELI KERETA DAN BELIAU MEMPUNYAI REPUTASI YANG BAIK DENGAN PIHAK PENGELUAR KERETA YANG TELAH BERPENGALAMAN DI DALAM INDUSTRI AUTOMOBIL (MULTI-BILLION DOLAR INDUSTRY).    

 

BELIAU YAKIN BAHAWA MSP AKAN DAPAT MEMBANTU LEBIH RAMAI PELANGGAN YANG BERMASALAH UNTUK MEMILIKI KERETA DAN TUKAR HAK MILIK KERETA MEREKA DENGAN BIJAK DAN MUDAH. 

bottom of page